Osocial

2011-09-27 14:39:28
Kanske inte är välrldens mest sociala person, men det är så det är när man är en gym junkie. Tog en sväng hem för en kopp kaffe, vem kan gymma utan en koffeinkick innan? Inte jag i alla fall!

Känner mig elak när jag inte kan träffa mina vänner, men jag har planerat in träningen i kalendern och jag strycker den inte gärna.

En vanlig dag brukar se ut så här:
- Jobb
- Gymmet
- Hem, äta och duscha
- Plugga
- Handla
- Laga mat

Sen är de studier hela kvällen lång, önskar att dygnet hade mer än 24 timmar så jag hunnit träffa mina pinglor lite oftare. Denna veckan är de lite extra mycket då jag åker iväg ett par dagar och då ser de inte ut som att jag har tillgång till något gym, så får hinna med de de dagarna jag är hemma.

Sleepyhead

2011-09-26 19:29:28
Slut i rutan, är rent slut i huvudet. Varit uppe sen 04.45 och gjorde mig iordning för jobb i Malmö. Blev en lång dag då jag varit iväg i nästan dubbelt så många timmar än vanligt, maten är snart färdig och sen tänkte både älsklingen och jag begrava näsorna i våra respektive studier. Kolla maten och sen plugga.

Söndagstankar

2011-09-25 10:57:19
Lördagen beskrivs bäst med ett ord, perfekt. Nybakde scones till frukost, fika med Nina, härlig väder för en tur i cabben hem till svärföräldrarna. Finaste tvättade bilen och jag pluggade, sen bjöds det på god mat och efterrätt.

Söndag ska vara en vilodag säger dom, de vet jag nog inte vad det är. Tanken är hinna städa, plugga och en tur till gymmet, får bli konditionsträning idag. Kroppen har börjat biffa till sig och framför allt armarna, genetiken är inte helt mot mig ändå.

22 september

2011-09-22 19:38:09
Nyduschad och mjukiskläderna är på har jag krupit upp i soffan och väntar på att finaste ska bli klar så vi kan äta middag. Jag börjar bli riktigt hungirg så jag hoppas han är klar snart, jag har inte ätit ordentligt sen 12-tiden.

Gymmet blev de som planerat idag, lagom tills träningsvärken i benen har börjat lägga sig. Körde tungt idag, så imorgon lär de vara träningsvärk i axlar, bröst och triceps.

Dagens pass:

Axelpress
Hantellyft framåt
Hantellyft åt sidan
Triceps puschdown
Hantelflyes
Hantelflyes lutande bänk
Tricepspress bakom huvudet

Träningsvärk...

2011-09-21 19:33:55
...från helvetet It Is! Himmel vad ont de kan göra i mina stackars små spiror *ajjj*

Mitt innersta rum...

2011-09-20 12:34:31
De är snart ett år sen, ett år sedan jag bröt upp från ett 6 år långt förhållande. Det är inget jag ofta eller gärna pratar om, det var en jobbig tid. De var inget lätt beslut att ta, men jag visste att jag måste. Tvungen att göra det för min egen skull, för att inte gå under.

Då trodde jag aldrig att jag skulle bli lycklig igen, jag bara grät och grät. Men innerst inne visste jag att det skulle bli bra, underbaraste vännerna lyssnade, stöttade och peppade mig. "I nöden prövas vännen" och mina vänner visade sig vara de absolut bästa som finns, utan Er hade jag aldrig orkat mig igenom den svåra tiden.
Veckorna gick, jag bodde nu själv kvar i lägenheten som jag försökte göra till min. Träffade vännerna så mycket jag bara kunde, ville inte vara själv för då bara grät jag. Kvällarna var värst, lägga sig varje kväll ensam i den stora sängen.

En tid senare, kommer ihåg att det var en söndag och jag var ledig den helgen. Hade varit på fest hos en vän kvällen innan. Grannen bjöd på ute-fika, bestämde oss för att ses senare på kvällen och se film. Under dagen fick jag ett PM från en kille, jag svarade för ovanlighetens skull och vi började prata. Fortsatte prata under måndagen och bestämde oss för att träffas på tisdagen. Jag vidtog alla möjliga försiktighetsåtgärder, vännerna och grannen under visste utifall att något skulle hända. Man kan ju inte vara nog försiktig.

Jag sa redan från början att jag inte var intresserad av något annat än vänskap då jag nyligen hade gått ur ett långt förhållande, han kände likandant. Men vi fattade tycke för varandra och fortsatte att träffas så ofta vi bara kunde och pratade varje dag. Jag kände mig lycklig, längtade efter helgerna då jag fick sova bredvid honom. De var inte som många kanske tror saknaden av att ha någon, vem som helst utan det var honom jag saknade, Hans närhet. Milen mellan oss gjorde att vi bara kunde ses på helgerna, någon gång kom han mitt i veckan och sov över. Jag längtade efter fredag kväll då han kom till mig, kunde knappt vänta tills jag fick känna hans armar omrking mig.

Ingen av oss vågade riktigt ta första steget, men en dag bestämde vi oss för att de var Vi, och så har det varit sedan den dagen. Bara några veckor senare bestämde vi oss för att flytta ihop och jag tror nog aldrig jag har varit så lycklig som då. Vi bestämde oss rätt så snart för att börja leta efter något som skulle bli vårt gemensama hem, de andra var bara en språngbräda.

Här sitter jag nu 9 månader senare i Vår lägenhet och har aldrig varit så lycklig som nu. Längtar tills min älskade kommer hem så jag får pussa honom. Varje morgon väcker han mig med en puss innan han åker till jobbet, sen somnar jag om en stund innan de är dags för mig att gå upp.

Jag har hittat hem, det är i Hans armar jag vill vara. Hans familj har välkommnat mig med öppna armar och jag känner mig omtyckt av dessa underbara människor.

Breaking news

2011-09-20 11:05:08
Sitter här med min bamse kopp kaffe, frukosten är svald och träningsvärken sitter där den ska som utlovat. Något gymm blir de inte för min del idag, även om de inte hade suttit helt fel. Nej istället tänkte jag ta en lång promenad och njuta av hösten, som enligt mig är de en av de mysigaste årstiderna.

Ett pass senare

2011-09-19 18:39:13
Vilket kanon bra pass de blev idag! Muskelkontakten var precis som den skulle riktigt bra och svettan den bara rann, benböjen var rena barnleken medan utfallen nästan tog kål på mig. Kunde knappt ta mig upp för trappan när jag kom hem, härligt för de är så de ska va efter ett ordentligt pass.


Nu blir de middag och sedan ta de lungt resten av kvällen, kanske lite studier eller fortsätter jag läsa min bok. I vilket fall som helst har jag en känsla av att träningsvärken lär komma på besök imorgon :-)

Reading nutrition

2011-09-18 21:27:25
Studierna har tagit fart, suttit i tre timmar och läst näringslära så nu går ögonen nästan i kors av alla kolhydrater, fett och proteiner. Jag är glad över att jag betsämde mig för att börja plugga igen, även om de stått still länge så har jag hela tiden haft en känsla av att till hösten skulle de ta fart och de har de gjort.

It's over

2011-09-17 16:55:42
Nu är de slut med detta. Känner mig så pass bra att jag vågar ge mig ut på en promenad i blåsten, är trött på att inte kunna träna och de känns i hela kroppen att jag inte varit frisk. Har jobbat hela veckan och vilat när jag kommit hem, så nu är de bara lite hosta och snuva kvar.

Kaffet uppdrucket så nu svidar jag om till träningskläder och beger mig ut på en liten promenad, de funkar inte att vara still så här länge. Mår dåligt av de både fysikt och psykiskt, men de ska ändras på en gång.

Whats cooking?

2011-09-15 20:37:38
Nu börjar denna långa dag gå mot sitt slut och vi har precis avnjutit en god middag, köttfärspaj. Chili con carnen, kycklinggrytan och korvstroganoffen står på svalning. Hunnit städat hela lägenheten,fotograferat, handlat och lagat en massa mat så nu förtjänar jag att få krypa ner i soffan bredvid finaste och mysa lite innan sängen kallar.

Where the devils sings ther blues

2011-09-15 14:26:35
Välkommen hem till mig och Johannes, här bor vi i vår underbara lägenhet om 90 m².

Hallen sett från köket och ytterdörren.

Hallen från vardagsrummet och sovrummet.

Ja, de är ett äkta trummset. Klädkammaren ligger bakom bokhyllan.

TV-hörnan

Andra halvan av vardagsrummet och matplatsen.

Bra kök med mycket bänkytta.

Diskmaskinen är undangömd i ett av skåpen, en bra lösning.

Vårt snygga badrum och nya duschen med massage och allt.

Yeeh right

2011-09-15 10:35:20
Kan ni tänka er något värre än två lediga dagar, rastlös till tusen och en längtan efter gymmet?! Tyvärr ställer förkylningen till det för mig så att jag knappt får sova om nätterna, men de är på bättringsvägen så snart är jag tillbaka med dubbel styrka.

Lite bloggdesignsfix har de blivit här på förmiddagen i sällskap av Seether på Spotify. Ska strutta ut i köket och se om jag kan hitta något smakligt till lunch, annars känns keso, äpple och kanel rätt lockande.

"Det är du värd"

2011-09-08 17:18:33
Världens finaste pojkvän/sambo/livskamrat skickade iväg mig till frisören med orden "det är du värd". Han vet verkligen hur han gör mig glad, älskar dig så finaste. Tack älskade du!

Ändrade planer

2011-09-06 16:14:04
Ikväll hade jag egentligen ett pass boxning inplanerat men de blev ändrat då vaktmästaren kom med vår nya duschkabin idag, tummen upp big time! Så de blir att montera ner den gamla och montera upp den nya när finaste kommer hem.

Hade dock sett fram emot passet ikväll men tanken på att kanske inte ha någon dusch när jag kommer hem genomsvettig och lagom fräsch efter passet känns inte som någon bra idé. Kör lite senare i veckan, måste in till Malmö och köpa lindor.